Bestillingsskjema for markedsmateriell

NB – I fritekstfeltet i bestillingsskjemaet skriver du hvilke produkter du ønsker, og antall. Leveringstid varierer: klistremerker sendes snarest mulig og brosjyrer med egen logo sendes direkte fra trykkeri  7-10 dager etter godkjent korrektur.

Vi kan bli nødt til å justere antall ved store bestillinger av gratismateriale, for å sikre leveranse til flere av våre GVB. Etter bestilling av brosjyrer med logo blir du kontaktet av vår designer om hvordan du sender inn bilder og tekster. Har du spørsmål, ta kontakt med monica@ffv.no

Klistremerker

Bestill klistremerker for kjøretøy med GVB-logo ved å fylle inn skjemaet over. Husk antall og størrelse! Merkene er gratis

Tilgjengelige størrelser: ca. 14,5×21 cm (A5) og ca. 9×12,5 cm (A6

Trykte brosjyrer med egen logo

FFV har utformet to brosjyrer for trykk til potensielle kunder om hvorfor det er lurt å velge Godkjent våtromsbedrift. Her kan dere få satt inn EGEN LOGO, tekst, profilfarger og bilder. Ved bestilling av brosjyrer vil vår designer ta direkte kontakt med dere ang. logofiler, tekst og bilder.

Ta en titt på brosjyrene og bestill i dag!

Digitale brosjyrer med egen logo

FFV har også utformet to digitale brosjyrer om hvorfor det er lurt å velge Godkjent våtromsbedrift. Her kan dere få satt inn EGEN LOGO, tekst, profilfarger og bilder. Ved bestilling av brosjyrer vil vår designer ta direkte kontakt med dere ang. logofiler, tekst og bilder.

Ta en titt på brosjyrene her og bestill i dag!

"Sluklokalisator"

Fagrådets “Sluklokalisator” er et nyttig og artig verktøy, som alltid finner veien til der sluket burde være! Leveres i et hendig etui. Ta en titt på videoen for å se den i bruk! 

Pris: kr. 50,- pr. stk. + frakt